dátum:
-

Nincs vége a távfűtési időszaknak

2021. április 15.

A távhőszolgáltatásban a hivatalos fűtési időszak szeptember 15-től a következő év május 15-éig tart. A távfűtött lakóépületek 97 százalékának olyan megállapodása van társaságunkkal, amely leegyszerűsíti a fűtésindítási, leállítási eljárást a fűtési időszak elején és végén.

Card image cap
Magyar Lajos ügyfélszolgálati irodánk április 8-tól újra fogadja az ügyfeleket

2021. április 7.

Társaságunk Magyar Lajos utcai ügyfélszolgálati irodája április 8-tól a megszokott nyitvatartási rend szerint fogadja ügyfeleit. A Búza téri ügyfélszolgálatunk április 12-én nyit újra.

Card image cap
Pécsett működik Magyarország egyik legzöldebb távhőszolgáltatási rendszere

2021. április 6.

A PÉTÁV Kft. egyedüliként rendelkezik minden kategóriában legalább „A” minősítésű ökocímkével. Körbejárjuk, miről árulkodik a távfűtött lakásban élőknek az ökocímke?

Card image cap
Kétezer medencényi melegvizet spóroltak meg a pécsiek

2021. március 22.

Március 22-én ünnepeljük a víz világnapját. Társaságunk mintegy 30 ezer pécsi otthonban gondoskodik a fűtésen túl a melegvíz-ellátásról. Ez komoly feladatot jelent, hiszen a tavalyi összfogyasztás meghaladta a 800 ezer köbmétert.

Hogyan fizessük biztonságosan a távhőszámlákat?

2021. március 22.

Javasoljuk ügyfeleinknek, hogy saját biztonságuk érdekében, a járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt a csekkes fizetés helyett válasszák az elektronikus fizetési lehetőségeket.