dátum:
-

Card image cap
Egy napra feltárulnak a pécsi távfűtés titkai

2021. szeptember 20.

Pécsen több mint 31 ezer távhős lakás található és ezek fűtését egyetlen központból, a PÉTÁV Tüzér utcai épületéből irányítják a mérnökök. A távhőszékház soha nem alszik, hisz a pécsiek kényelme éjjel-nappali odafigyelést igényel. A különleges épület az Erőművek Éjszakáján megnyitja a kapuit: a távfűtés titkaival és izgalmas programokkal várja az érdeklődőket.

Üzemzavar elhárítás a Mecsekoldal városrészen

2021. szeptember 14.

Szeptember 15-én egy meghibásodott vezetéket javítanak szakembereink a Mecsekoldal városrészen, ezért szerdán 8 óra és 15 óra között a távhős épületekben az érintett területen szünetel a melegvíz szolgáltatás.

A héten kezdődik a lakossági elégedettségvizsgálat a távhőszolgáltatóknál

2021. szeptember 1.

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a fogyasztói érdekek védelmében és a szolgáltatás színvonalának ellenőrzése céljából a távhőszolgáltatási ágazatban ismét egységes lakossági elégedettségvizsgálatot végez. A hivatal legfőbb célja az, hogy hiteles, a fogyasztók véleményét és szubjektív értékelését tükröző információkat kapjon a távhőszolgáltatás minőségéről.

Távhőre csatlakozott a Kodály Gimnázium

2021. augusztus 23.

Új vezetékszakaszok, modern hőközpontok, számos épület, köztük a Kodály Gimnázium csatlakozása a távhőrendszerre a legfontosabb eredményei a PÉTÁV közel 2,5 milliárd forintos fejlesztésének. A projekt további épületeknek is megteremtette a lehetőséget a keleti városrészben, hogy környezetbarát fűtési módra váltsanak.

Távhővezeték javítás a Vargha Damján utcai óvodánál

2021. augusztus 11.

A javítási munkálatok miatt augusztus 24-én több épületben szünetel a melegvíz-szolgáltatás.