dátum:
-

Számlák kiegyenlítése a járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt

2020. március 26.

Javasoljuk ügyfeleinknek, hogy saját biztonságuk érdekében, a járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt a csekkes fizetés helyett válasszák az elektronikus fizetési lehetőségeket.

A mai naptól már nem fogadjuk a mérők bejelentett adatait

2020. március 24.

Kérjük ügyfeleinket, hogy a továbbiakban ne diktálják be, ne küldjék el társaságunk részére a használati melegvízmérők állását.

A lakásokban leolvasást/cserét társaságunk a járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt nem végez

2020. március 17.

Azokat az ügyfeleinket, akik korábban értesítést kaptak melegvízmérők leolvasásának vagy cseréjének időpontjáról, arra kérjük, a mérők adatait e-mailben küldjék el társaságunk részére (amennyiben lehetséges, a mérőkről készült fotóval), vagy telefonon diktálják be munkatársainknak. Személyes leolvasást/cserét társaságunk a járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt nem végez.

Társaságunk személyes ügyfélszolgálata határozatlan ideig zárva tart

2020. március 16.

A járványügyi veszélyhelyzet miatt március 16-tól a PÉTÁV Kft. személyes ügyfélszolgálata határozatlan ideig zárva tart. A távhőszolgáltatással kapcsolatos ügyintézés a továbbiakban telefonon, e-mail-ben és az online ügyfélszolgálatunkon biztosított. A lakásokban leolvasást/cserét társaságunk a járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt nem végez.

A Búza téri ügyfélszolgálatunkon átmenetileg szünetel az ügyfélfogadás

2020. március 13.

Társaságunk Búza téri ügyfélszolgálata a koronavírus magyarországi megjelenése miatt átmenetileg szünetel. Kérjük ügyfeleinket, hogy az elkövetkező időszakban, amennyiben lehetséges, a telefonos, az e-mail, vagy az online ügyfélszolgálati lehetőségeket használják.