Ugrás a tartalomra

Közmű adategyeztetés


Közmű egyeztetés, adatszolgáltatás

Az Egységes elektronikus közműnyilvántartásról szóló 324/2013. (VIII. 29.) Korm. rendelet alapján 2017.07.01-től a közműegyeztetések kezdeményezése a Lechner Tudásközpont által üzemeltetett elektronikus rendszerben folyik.

A PÉTÁV Kft. a közmű egyeztetések gyorsítása érdekében, a közműegyeztetés rendeletben leírt kötelező alkalmazása mellett, de azt nem helyettesítve, lehetőséget ad a tervezőknek személyes egyeztetésére is.

A személyes közmű egyeztetést a Műszaki Osztályon lehet elvégezni. Az egyeztetéshez az egyeztetést kérőnek rendelkeznie kell az e-közmű rendszer által szolgáltatott hivatalos térkép   részlettel. Az egyeztetésre hétfőtől csütörtökig, naponta 9 – 12 óra között van lehetőség, előzetes időpont egyeztetéssel (72-503419 telefonszámon).

A személyes egyeztetés igénye, a távhőszolgáltatás által lehetséges érintettség, az ellátási terület alábbi térképe és a határoló utcák figyelembe vételével állapítható meg.

A térképen jelölt terület határai

 

Felsővámház utca a Vadász utcáig, Vadász utca a Kis Ernő utcáig, Kis Ernő utca a Bokor utcáig, Bokor utca a Diósi útig, Diósi út az  Engel János útig, Engel János út Puskin térig, Puskin tér a Zsolnay Vilmos útig, Zsolnay Vilmos  út a  Dobó István útig, Dobó István u. a Kőrös útig, Kőrös u. a Komlói Útig, Komlói u  Zsolnay Vilmos útig, Zsolnay Vilmos u. a Kodály Központig, Kodály Központ mellett a Weöres Sándor utcáig, Weöres Sándor utca a Sport utcáig, Sport utca a Tüskésréti útig, Tüskésréti út a Siklósi útig, Siklósi út a Kanizsai Dorottya útig, Kanizsai Dorottya út a Postavölgyi átjáró útig, Postavölgyi átjáró út a. 23801 hrsz-ú ( névtelen) útig, a 23801 hrsz –út a Postavölgyi és Nagypostavölgyi út között, Nagypostavölgyi út a  Tanító útig, Tanító út a Kincses útig;Kincses út a FEMA körforgalomig, FEMA körforgalomtól a Nyugati kőhíd dűlőig, Nyugati kőhíd dűlő a Fenyer dűlőig, Fenyer dűlő a Kéméndi sorig, Kéméndi sor a Fagyöngy utcáig, Fagyöngy utca a Mécsvirág utcáig, Mécsvirág utca a Fáy András útig, Fáy András út az Akácos sorig, Akácos sor az Alsó utcáig, Alsó utca a Malomvölgyi útig, Malomvölgyi út az EON telephelyig, EON telephely mellett az Arányosi útig, Arányosi út a Lahti utcáig, Lahti utca a Tortyogói útig, Tortyogói út a  Füzes árokig, Füzes ároktól a Szigeti tanyáig a Szigeti tanya a vasút vonaláig, vasút vonal mellett a Magyarürögi vízfolyásig, Magyarürögi  vízfolyás a  Makay István útig, Makay István úttól a  Szigeti vám és Páfrány úton a Szigeti útig, a Szigeti út a Homok utcáig, Homok utca a Tiborc utcáig, Tiborc utca a  Mikes Kelem utcáig, Mikes Kelemen utca a  Jakabhegyi útig, Jakabhegyi út a  Szurdok dűlőig, Szurdok dűlő a Pacsirta utcáig, Pacsirta utca a  Zichy Gyula utcáig, Zichy Gyula utca a  Fekete utcáig, Fekete utca a  Rodostó útig, Rodostó út a Bálicsi útig, Bálicsi út az Angszter József utcáig, Angszter József utca a  Bartók Béla utcáig, Bartók Béla utca a  György utcáig, György utca a Vilmos utcáig, Vilmos utca az Antónia utcáig, Antónia utca a Kaposvári útig, Kaposvári út a Hunyadi János utcáig, Hunyadi János utca a Szentágothay sétányig, Szentágothay sétány, az Ágoston térig, Ágoston tér az Alsóhavi utcáig, Alsóhavi utca a Király utcáig, Király utca a Felsővámház utcáig.