dátum:
-

Szerdán elindul a fűtés a távfűtött lakóépületekben

2021. október 4.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy október 6-án, szerdán, tekintettel a meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban várható hűvös időjárásra, elindítjuk a fűtésszolgáltatást azon épületekben, ahol a lakóközösségek erről másképpen nem rendelkeznek.

Egyelőre még nem indul a távfűtés

2021. szeptember 30.

Bár jelenleg borongós idő van, de a meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban felmelegedés várható, ezért társaságunk csak azokban az épületekben indítja el a fűtést, ahol ezt a lakóközösségek külön megrendelik.

Card image cap
Korszerű, takarékos hőközpontokat alakít ki a PÉTÁV

2021. szeptember 30.

Tíz elavult tömbhőközpontot cserél korszerű épületenkénti hőközpontra a PÉTÁV Kft. Az új hőközpontoknak köszönhetően a fűtés rugalmasabban tud alkalmazkodni a lakóközösségek egyedi igényeihez, ami kényelmesebb a lakóknak, egyben energiatakarékosabb és környezeti szempontból fenntarthatóbb.

Üzemzavar-elhárítás Kertvárosban

2021. szeptember 27.

Szeptember 28-án (kedden) egy meghibásodott szakaszelzáró szerelvényt javítanak szakembereink Kertvárosban, ezért azon a napon reggel 8 órától a távhős épületekben az érintett területen szünetel a melegvíz-szolgáltatás, amely várhatóan a kora esti órákra helyreáll.

Card image cap
Egy napra feltárulnak a pécsi távfűtés titkai

2021. szeptember 20.

Pécsen több mint 31 ezer távhős lakás található és ezek fűtését egyetlen központból, a PÉTÁV Tüzér utcai épületéből irányítják a mérnökök. A távhőszékház soha nem alszik, hisz a pécsiek kényelme éjjel-nappali odafigyelést igényel. A különleges épület az Erőművek Éjszakáján megnyitja a kapuit: a távfűtés titkaival és izgalmas programokkal várja az érdeklődőket.