Váltson a környezetbarát és kényelmes távszámlára!


Aki a távhőszámláit közvetlenül e-mailben, elektronikusan szeretné megkapni a jövőben, annak nincs más dolga, mint a PÉTÁV Kft. e-ügyfélszolgálatán igényelni a távszámla szolgáltatást.

Váltson a környezetbarát és kényelmes távszámlára! képe

Tudnivalók a távszámláról:

  • A távszámla a papíralapú számlával egyenértékű, PDF csatolmányként, e-mailben küldött elektronikus számla.
  • A távszámla a számla befogadásának legegyszerűbb módja, az igénylést követően minden számla e-mailben érkezik, környezetbarát, könnyen kezelhető.
  • A regisztráció során megadott e-mail címekre minden távhőszolgáltatási számla elkészítését követően a PÉTÁV Kft. egy tájékoztató e-mailt küld a számla fontosabb adataival, és mellékeli a PDF alapú számlaképet, amely tartalmában és külalakjában teljesen megegyezik a hagyományos, papír alapú számlákkal. Az e-mail tartalmaz egy direkt fizetési linket is, melyre kattintva az ügyfelek közvetlenül is kiegyenlíthetik a számlát.
  • A távszámlák elmenthetők, archiválhatók.
  • Távszámla igénylése esetén csekk küldésére nincs lehetőség, a számla kiegyenlítése átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy online bankkártyás fizetéssel történhet.

 

A távszámlát a PÉTÁV E-ügyfélszolgálatán lehet igényelni, ahol a regisztráció és a felhasználási hely adatainak megadását követően a „Távszámla igénylése” menüpontot kell választani. A szolgáltatás – szintén az E-ügyfélszolgálaton keresztül – bármikor lemondható. Lemondás esetén a beállításra kerülő fizetési mód átutalás lesz.