Csütörtökön elindul a fűtés a távfűtött lakóépületekben


2019. október 1.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy 2019. október 3-án, csütörtökön, tekintettel a meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban várható hűvös időjárásra, elindítjuk a fűtésszolgáltatást azon épületekben, ahol a lakóközösségek erről másképpen nem rendelkeznek.

A fűtési berendezések üzembe helyezése területileg eltérő időpontokban történhet a nap folyamán, de estére mindenütt, ahol igénylik a fűtést, melegek lehetnek a radiátorok.

A távhőellátó rendszer szabályozástechnikája követi az időjárás változásait, ha napközben nem indokolt a fűtés, a fűtési berendezések automatikusan leállnak.

A lakóközösségeknek arra is lehetőségük van, hogy egyedileg rendelkezzenek a fűtésszolgáltatás igénybevételéről, a lakóközösség képviselője – a lakók többségének igénye alapján - jelentheti be ügyfélszolgálatunkon a szolgáltatásra vonatkozó igényeket.

Kérjük ügyfeleinket, hogy a fűtési rendszer levegősödésének elkerülése érdekében a fűtés beindulásáig tartsák nyitott állásban a radiátorszelepeket.