2011 – Az értékmegőrzés éve


Az elmúlt évek sikeres piacbővítő tevékenységét továbbgondolva a PÉTÁV Pécsi Távfűtő Kft. az előttünk álló időszakban a piacmegtartásra, a megszerzett értékek megőrzésére, és azokat továbbgondolva a további növekedési potenciálok kiaknázására fókuszál.

2011 – Az értékmegőrzés éve képe

Az EKF mozaikszó sokak számára egyet jelent a 2010-es kulturális fővárosi év kiemelkedően magas sikereivel, melyek elérésében az előkészítés időszaka alatt a PÉTÁV Kft. is tevékenyen részt vállalt. Elég csak arra gondolnunk, hogy a programsorozat, és egyben a pécsi kulturális élet új létesítményei, így a Kodály Zoltán Koncertközpont, a Tudásközpont, a Zsolnay Kulturális Negyed különböző funkciójú épületei, a Káptalan és Papnövelde utcák múzeumai mind a városi távhőellátó hálózatra csatlakozva biztosítják a hőellátásukat.

Ezt a növekedési pályát a jövőben is fenn kívánjuk tartani, társaságunk arra törekszik, hogy képes legyen a bővítési igényeket befogadni és megvalósítani.

Mindezek mellett kiemelt hangsúlyt kap lakossági és közületi ügyfeleinkkel kialakított pozitív megítélésű együttműködésünk továbbvitele.

Fontos feladatunknak tartjuk a távhőellátás alapját képező infrastruktúra általánosan jónak minősített állapotának fenntartását, folyamatos fejlesztését.

Ennek érdekében várjuk a szolgáltatásunk és kapcsolódó tevékenységünk színvonalát megítélő, a megkezdett fejlesztések jó irányát igazoló, esetleg a hibákat is feltáró visszacsatolásokat a petavkft@petav.hu e-mail címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

Levelezési címünk: 7601 Pécs, Pf. 59.

Fax: 72/503-403