Váltson E-számlára, fizesse távhőszámláit online


2020. április 8.

Biztonságos, kényelmes és környezetkímélő digitális megoldások a PÉTÁV-tól

Tudta, hogy a távfűtési számláival nem kell minden hónapban sorban állnia a postán, hanem otthonról, kényelmesen intézheti a befizetésüket? Ügyfeleinknek többféle ingyenes megoldást kínálunk, amelyek közös jellemzője, hogy kényelmesebbek és gyorsabbak mint a készpénzes csekkbefizetés.

 

Cserélje le papírszámláit E-számlára

Ha ön E-számlára vált, nemcsak egy gyors, biztonságos, kényelmes szolgáltatást választ, hanem a környezetet is kíméli.

Az E-számla ingyenes, mindig időben megkapja, bármikor visszakereshető és letölthető. Csak internet és egy e-mail cím kell hozzá, sárga csekkes sorban állás helyett pedig percek alatt kifizetheti az alábbi módszerek bármelyikével. Regisztráljon még ma a www.teleszamla.vectrum.hu oldalon! 

 

A legegyszerűbb megoldás a csoportos beszedési megbízás. Egyszer kell felhatalmazást adnia a számlavezető bankjának és többé nem lesz gondja a határidőkkel: a bank automatikusan intéz mindent ön helyett.

 

Ha mégis saját maga szeretné a fizetést megtenni, akkor választhatja a banki átutalást. A PÉTÁV Kft. számlaszámát minden távfűtési számlán megtalálja, a közlemény rovatba be kell írnia a számla sorszámát és a vevő (fizető) azonosítót.

 

Jó megoldás a bankkártyás fizetés is: ilyenkor nem kell számlaszámokkal vesződni és tranzakciós költség sincsen. Jelentkezzen be online ügyfélszolgálatunkra az ugyfelszolgalat.petav.hu oldalon és néhány kattintással percek alatt rendezheti számláját. Online ügyfélszolgálatunkon nemcsak a számlájukat fizethetik be ügyfeleink, hanem kényelmesen, gyorsan és biztonságosan intézhetik a távhőszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket.

 

Amennyiben ügyfelünk mégis papíralapú számlázást választ, a számlával megkapott csekken található QR-kód segítségével is könnyedén kiegyenlítheti azt. Ehhez mindössze egy mobiltelefonra és egy bankkártyára van szüksége. Android és IOS rendszerekre is elérhetőek olyan alkalmazások, melyek segítségével a QR kód beolvasásával és a bankkártyaadatok jóváhagyásával kiegyenlíthetjük a számlánkat. Ilyen alkalmazások a Magyar Posta által kínál ICsekk, vagy az OTP Bank Simple alkalmazása, de számos kereskedelmi bank telefonos alkalmazása is használható QR kód beolvasására.